Εγκυκλοπαίδεια Της Αρχαίας και Νεώτερης Σοφίας

Διαστάσεις: 29cm x 22cm x 4cm
Αρ. Σελίδων:
459 (A4)
Τιμή:
30 Euro
Παράδοση: Δωρεάν*

Περιλαμβάνει τρία βιβλία σε ένα τόμο:

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΩΤΟ: Γνωμικά και αποφθέγματα
ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ: Παροιμίες και παροιμιώδεις φράσεις
(Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ε Σ Κ Α Ι Ξ Ε Ν Ε Σ)
ΒΙΒΛΙΟ ΤΡΙΤΟ: Σύντομα βιογραφικά στοιχεία των σπουδαιότερων σοφών, συγγραφέων, ποιητών και μεγάλων ανδρών, των οποίων γνωμικά και αποφθέγματα καταχωρούνται στο παρόν συλλεκτικό μας έργο.


Περιγραφή:

Μεγάλη συστηματική συλλογή, που συγκεντρώνει περίπου 20.000 γνωμικά, αποφθέγματα και παροιμίες, τα οποία αποτελούν απόσταγμα σοφίας των πιο διάσημων ανθρώπων, αλλά και των λαών.

Σ' έναν καλαίσθητο, ογκώδη και πολυτελέστατο τόμο συμπεριλαμβάνονται 5.000 περίπου αρχαία γνωμικά, αποφθέγματα και παροιμίες, τα περισσότερα από τα οποία παρουσιάζονται στο πρωτότυπο κείμενό τους, αλλά και στη
νεοελληνική ερμηνευτική έκδοσή τους.

Επίσης αναφέρονται 10.000 περίπου νεώτερα γνωμικά και αποφθέγματα από τη λογοτεχνία και την πολιτική, την ιστορία κ.ά., από ολόκληρο τον κόσμο, ενώ άλλα καλύπτουν ενδιάμεσα χρονικά διαστήματα και πολιτισμούς.

Στο τέλος του βιβλίου, περιέχονται 250 σύντομες βιογραφίες με τα σημαντικότερα στοιχεία από τη ζωή και το έργο των ανθολογουμένων πνευματικών ανθρώπων. Μ' αυτόν τον τρόπο αξιολογείται και συνδυάζεται έργο, πνευματική προσφορά και βιογραφία του κάθε ατόμου ξεχωριστά.

Το έργο αποτελεί πολύτιμο βοήθημα, τόσο για τη συγγραφή, ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό καλών εκθέσεων, δοκιμίων, διαλέξεων, αλλά και πανηγυρικών ή άλλων λόγων καθώς και την τεκμηρίωση απόψεων σε πνευματικές ή άλλες ποικίλες συζητήσεις. Επίσης μπορεί να αποτελέσει και ένα ευχάριστο ανάγνωσμα μια και η έκδοσή του είναι ιδιαίτερα
προσεγμένη τόσο από άποψη εκτύπωσης, όσο και από τυπογραφική εμφάνιση, που βοηθά τον αναγνώστη.

Τα γνωμικά, παροιμίες κλπ. βρίσκονται σε αλφαβητική διάταξη, σύμφωνα πάντα με τη βασική έννοια ή λέξη, ώστε να είναι συγχρόνως και ευκολόχρηστα. Π.χ. σε 202 κατηγορίες θα βρείτε γνωμικά για το γάμο, τον έρωτα, τον φόβο, το χρήμα, την φιλία, το ψέμα, την μέθη, την αλήθεια, την πολιτική κ.α.

Η ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΑΙ
ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΣΟΦΙΑΣ αποτελεί σίγουρα ένα πολύτιμο έργο για τη σύγχρονη βιβλιογραφία.

Είναι ένα σημαντικό δώρο για κάθε μαθητή, φοιτητή αλλά δεν πρέπει να λείπει από την βιβλιοθήκη κάθε μορφωμένου και σκεπτόμενου ατόμου.

Ένα μνημειώδες και διδακτικό έργο που θα διαβαστεί πολύ και θα μείνει κληρονομιά στα παιδιά σας και τα παιδιά των παιδιών σας όπως εμείς παραλάβαμε από τους προγόνους μας.

Η εγκυκλοπαίδεια αποτελείται από ένα τόμο διαστάσεων 29 Χ 22 Χ 4 εκ.

Μερικά από τα σχόλια των κατόχων της εγκυκλοπαίδειας:
Πολύ ενδιαφέρον και διαχρονικό βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από καμιά βιβλιοθήκη...

Tο βιβλίο αυτό είναι ένα πρώτης τάξεως δώρο για τα παιδιά μας τους φίλους και συγγενείς και πάνω από ολα για τον εαυτό μας...

Για παραγγελίες e-mail info@00357.com ή τηλ. σταθερό 2155403120 & κινητό 6973495966 www.gnomika.com.

*Aποστολή σε όλη την Ελλάδα, εκτός Αθηνών επιβαρύνεστε με τα έξοδα αντικαταβολής.


Προηγούμενη Σελίδα        www.amalthia-soap.com        Προηγούμενη Σελίδα
Advertised by Ati Advertising on se.gr